Selecteer een pagina

Bestelling

Je ontvangt het boek na 1 à 2 werkdagen.

Ondernemen is Mensenwerk

 31,99

Nederlands | Uitgeverij ARAS | Hardcover | 248 pagina’s

Verhalen van vijftien ondernemers uit het noorden.

In dit boek komen vijftien ondernemers uit het noorden aan het woord. Ze vertellen openhartig over hun leven, hoogte- en dieptepunten, drijfveren, waar ze over tien jaar willen staan en hoe ze herinnerd willen worden door hun eigen omgeving.

Verschillende verhalen die prikkelen en je laten nadenken over je eigen keuzes. Het is nooit te laat om het ondernemerschap aan te gaan.

Zevenentwintig, weer een uitkering krijgen en enkele jaren later een internationaal bedrijf met een  miljoenenomzet hebben. Het grootste zonnepark van Nederland in je bezit hebben en nog dromen van een baan als chirurg. Gevlucht naar Nederland en zonder verblijfsvergunning vanuit je zolderkamer een bedrijf starten met behulp van crowdfunding en nu marktleider in Nederland zijn en vestigingen in Duitsland hebben op het gebied van kunststof lasersnijden. Het ergste dat een mens kan overkomen, dat je doet besluiten om ondernemer te worden.

Een greep gebeurtenissen uit het boek. Gebeurtenissen die je doen relativeren, inspireren, energie geven, laten zien dat ondernemen niet altijd rozengeur en maneschijn is, maar het leven kleur geeft.